ЗА НАС

За Нас

“Balkan Explore Us” се наоѓа во Скопје, Македонија.
Ние специјализираме во туристички тури кон Балканот, но секогаш се прошируваме и зголемуваме нашата широка понуда, како и додавање на нови и возбудливи тури.

“Balkan Explore Us” беше основан од страна на искусни туристички професионалци од Македонија во 2009 година и од тоа скромно од почеток се разви во почитуван извор кој помогнал на десетици илјади луѓе да подобро уживаат во нивното патување.

Нашиот Мисија

Промовирање на Балканот и Македонија како привлечна туристичка дестинација и нудење на одлично искуство на сите наши патници.

Што нè прави уникатни?

Многу агенции ве наведуваат да комуницирате со повеќе луѓе во текот на процесот на резервацијата, што го прави разделен и безличен.Во “Balkan Explore Us” ќе имате контакт со истиот туристички агент од моментот на првиот контакт сè до кога ќе се вратите дома безбедно.

Квалитетот ни е фокус

Истрајуваме на брза и пријатна услуга кон клиентите и најдобрите хотели, туристички атракции и забава. Со споделување на тајните места кои не се споменети кај водичите, локалците кои инаку не би ги запознале и традициите кои можеби немате доживеано сами, ние обезбедуваме автентично и подобрено искуство што просто не би можете да го имате сами.

Лична услуга

Нашиот тим е пријателски настроен и дружељубив. Ние сме специјалисти за дестинациите кои ги нудиме и имаме длабока продуктно познавање за нив. Ви нудиме лична услуга и ќе ја обработиме вашата резервација од почеток до крај, обезбедувајќи ги сите ваши патнички потреби.

Искуство и точност

Нашиот персонал е искусен, кој има години на патничко искуство меѓу нив. Тие се ослонуваат на своите сопствени прворачни искуства при прилагодување на резервациите за вас.

СМЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ 24/7

Сакаме вие да бидете на одмор додека сте на одмор. Вашиот личен агент ќе биде тука за вас во секоја фаза од вашето патување, дури и да ви нуди последни совети пред вашето заминување. Нашата 24-часовна линија за помош е секогаш достапна додека сте далеку, во случај нешто да се случи.